Airborne

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Airborne

 1. Tack för info! Om e-posten faktiskt kommer från ett annat konto så är ju inte mitt konto hackat? Att få fatt i min mailadress är ju inte svårt, den har jag aldrig hållit hemlig. Busmailen fastnar ju dessutom helt korrekt i Skräppost. Nu är jag lite lugnare. Det där att andra vågen busmail nämnde att jag bytt lösenord kanske var en kvalificerad gissning från deras sida.
 2. Jag har fått liknande, men det kommer ju verkligen från min adress. Jag testade att svara, och svaret kom in i min mailbox.
 3. Jag får sådana som det står i tidningarna om; att mitt konto är kapat, att jag är en "pervert" och att de ska skicka bilder till min kontaktlista. Det ser ut som om det kommer från min egen mail. Visserligen fastnar den i spam-filtret och det som står där är total bullshit, men om kontot är kapat? Jag ändrade lösenord. då var det lugnt ett par veckor men sedan återkom det med att det inte funkar att ändra lösenord eftersom det upptäcks etc. När jag kollar "properties" på avsändaradressen ser det lika ut som på min riktiga adress. Ett par mail i spamfiltret är ju inga problem men finns det större risker med detta? Jag vill inte byta mailadress eller byta från Telia. Jag har återigen bytt lösenord nu.
 4. Tack för ett tydligt svar. Man kan undra vilken strategi, eller avsaknad av strategi, som ligger bakom detta. Egentligen har jag slängt bort pengar; om jag ändå måste koppla in en DVD så hade jag lika gärna kunna nöjt med med en enklare box. Visst, för enskild inspelning är ju menyerna praktiska (och för mig fungerar faktiskt allt bra, även med tidsinställningen som en del klagat på ). Vi får väl avvakta...
 5. Det borde gå att spara inspelade program på annat sätt (jag ha ställt frågan flera gånger i en annan tråd i forumet, ännu inte fått svar). Att koppla DVD på detta sätt var ju hur man gjorde "förr" men det känns ju stenålders att behöva ha en extra DVD när man redan har en inspelningsbox. Finns det verkligen inget enklare sätt att spela in endast "en gång" på boxen och sedan föra över programmen till annat medium?
 6. Kan man föra över inspelade program till något annat medium, t ex via USB? Jag vill t ex kunna se inspelat program på en annan TV som inte är inkopplad på DigitalTV-nätet.
 7. Är det någon som vet om man kan spara inspelade program på USB eller på något annat sätt föra över för att kunna se programmet på en annan TV (utan att behöva flytta boxen)?