Airborne

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Besökte senast


Like-aktivitet

 1. Airborne gav en like till FuzyToes i Epostkonto cracked   
  Hej, det är lätt att ändra vem mailet kommer ifrån. Vad som är intressant är "headern". Där kan man se vilken IPadress som mailet faktiskt kommer ifrån. Det brukar sluta med en ISP i något obskyrt land som Moldavien... Sånt skräp är bara att ignorera. Men ha klart för dig att du lämnar avtryck varthän du än surfar. Jag fick det där och ändrade inställningarna i min router till högre säkerhet. Det straffade sig. Gör inte det utan att veta hur man öppnar portar för mail i routern.
 2. Airborne gav en like till Dan Altemyr i Epostkonto cracked   
  Det gamla SMP-protokollet som används fortfarande är väldigt lätt att lura. Det är helt textbaserat och man skriver in i klartext vem som är mottagare och vem som är avsändare, t.ex. :
  To: airborne@telia.com From: donald.trump@whitehouse.gov Subject: You are fired Hello there! YOU ARE FIRED Vem som helst som har en egen mailserver kan peta in ovanstående meddelande i sin mailserver och vips får du ett meddelande från USAs president om att du blivit avskedad.
  Lite mer seriösa mailservrar, som troligtvis Telias mailserver, har lagt in kontroller av meddelandefilen och kräver inloggning, och accepterar inte att vidarebefordra meddelanden där inloggningsnamnet på mailservern inte stämmer med From:-adressen. 
   
 3. Airborne fick en like av Toya i Hantering av inspelade program   
  Är det någon som vet om man kan spara inspelade program på USB eller på något annat sätt föra över för att kunna se programmet på en annan TV (utan att behöva flytta boxen)?