mrknowitall

Medlem
 • Antal inlägg

  831
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  107

Like-aktivitet

 1. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i Envis Android vill inte ladda ner appar   
  Har tyvärr ingen aning om abonnemang. Kolla på Telias fb sida. Telia svarar inte på frågor härinne. 
 2. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i Envis Android vill inte ladda ner appar   
  Om du ger mer detaljer ska vi nog kunna hjälpa till. Google play kan man inte installera själv som en vanlig användare, det är ju det som är själva app-butiken. Har du loggat in med ett Gmail-konto i telefonen? Annars måste du skaffa det. Berätta sedan i detalj vad du gjort. 
 3. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i Felrapport för mobilappen "Spela in" (Your recording conflicts with another recording)   
  Nejdå vi är några här inne som brukar hjälpa till med allt möjligt som man som kund kan hjälpa till med men det är ganska tröttsamt att det ständigt dyker upp folk som inte läser forumets syfte och ställer frågor riktade till Telia. Du kan väl själv återkoppla om hur du löste problemet sedan så har du hjälpt till själv på bästa sätt. 
 4. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i Felrapport för mobilappen "Spela in" (Your recording conflicts with another recording)   
  Jag har inga appar i min 286a så jag kan inte prova. Jag använder en helt hemmagjord lösning med rullbandspelare istället. Men så är jag ju en helt vanlig kund också. Jag gav upp det moderna för längesen. Telia använder inte forumet alls. Vill du ha en länk till en rullbandspelare från Betamax kan jag hjälpa till. 
 5. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i Felrapport för mobilappen "Spela in" (Your recording conflicts with another recording)   
  Missade ett ld A i koden. Kolla igen nu. Hade lagt in 600 sekunder buffer i koden. 
 6. mrknowitall fick en like av bsj i Felrapport för mobilappen "Spela in" (Your recording conflicts with another recording)   
  Ok, tror jag skrev källkoden i Assembler men jag är inne i den och ändrar nu. Kan du prova om tio minuter igen? 
 7. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i Förlängningsladd för Router (telefon uttag)   
  Din lösning med förlängning kan säkert fungera men du får förluster och felkällor i onödan, och det blir fula kontakter på väggen. Du behöver endast alla tre om du vill fortsätta använda fast telefoni. Om du köper en egen splitter som jag länkade till så kör du allt via endast dsl. Telefoni kör du istället som voip direkt i routern. Att du har gammalt uttag gör ingenting. Själv hade jag iofs bytt till ett modernt eftersom gamla kablar och kontakter gör att du tappar bandbredd. 
 8. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i Remote desktop TG799   
  Du har vänt det helt bakvänt. I routern hemma ska du köra port forward till datorns ipadress med fast ip på ditt lan. Det är på inkommande trafik. Det är i jobbets ände itavd ska öppna i brandvägg etc för trafik inåt. Sedan får man skriva in extern ip i remote desktopprogrammet. Du bör ta detta med någon som kan it på jobbet. 
 9. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i Fråga om orginal fiber rauter   
  Funkar säkert bra. Asus är däremot valet om man vill kunna koppla in sin tvbox i routern. Är iofs inte livsviktigt för alla men minskar ev kabeldragning för många. 
 10. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i Kan inte logga in på routern!   
  Telias router har en bug där gränssnittet låser sig efter ett antal dagar. En omstart löser det. Prova det först. 
 11. mrknowitall fick en like av bsj i Felrapport för mobilappen "Spela in" (Your recording conflicts with another recording)   
  Ok, tror jag skrev källkoden i Assembler men jag är inne i den och ändrar nu. Kan du prova om tio minuter igen? 
 12. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i 100/100mbit ska väl räcka??   
  Du ska nog ställa dessa frågor i ett streamingforum. Vis av erfarenheten här inne får jag nog påstå att inga gamers eller influencers eller Youtuber hänger, tyvärr. En lina på 90 Mbit/s vill jag lova räcker för att streama tom HD. Att öppna i routern, vad skulle det vara? Du bör nog kolla upp andra änden... 
 13. mrknowitall fick en like av Mats A i Hur får jag text till program som spelas in eller program från Play   
  Mats A, du har säkert rätt (igen), den dagen man kan spela in till en Apple TV och få med texttv ska jag äta upp min hatt. Boxer vet jag inte hur de gör. Tveksamt om det fungerar där heller. 
 14. mrknowitall fick en like av Mats A i HUR LÄNGE SKA MAN BEHÖVA VÄNTA PÅ LTE?   
  Jag undrar snarare hur du och Nalle definierar ett kundforum?Telia varken läser eller svar här.
 15. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i Telia butiker   
  Vi har inte lagt ner något. Vi tjänar pengar på våra arbeten. Vi är kunder och användare precis som du. Läs forumets regler igen. Telia är inte verksamma i forumet. 
 16. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i HUR LÄNGE SKA MAN BEHÖVA VÄNTA PÅ LTE?   
  Nä det var väl som vanligt någon av oss närmast sörjande :-) Moderskeppet har övergivit oss och vi driver ut i universum...
 17. mrknowitall fick en like av Mats A i HUR LÄNGE SKA MAN BEHÖVA VÄNTA PÅ LTE?   
  Jag undrar snarare hur du och Nalle definierar ett kundforum?Telia varken läser eller svar här.
 18. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i Att uppkoppla trådlöst till TV med scart   
  Jag hade köpt en begagnad box från blocket eller tradera för typ gratis. På den tiden de hette Motorola. Funkar bra men saknar Netflix etc då, men har scart. En enkel sökning nu ger träff på 9 kr plus frakt. 
 19. mrknowitall fick en like av Mats A i HUR LÄNGE SKA MAN BEHÖVA VÄNTA PÅ LTE?   
  Jag undrar snarare hur du och Nalle definierar ett kundforum?Telia varken läser eller svar här.
 20. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i Accesspunkt för fiber och använda gammal Router   
  Hej, det där är ett vanligt problem om man sätter routern i källaren. Det går inte använda dina gamla routrar. Det bästa vore att ta en av kablarna du redan dragit upp och använda till att ha routern centralt i huset. Går inte det så skulle jag ha köpt en accesspunkt centralt. Är huset inte större än att denna når alla rum så behöver den inte kosta mer än runt tusenlappen men behöver du flera så satsa på ett erkänt bra märke som Unify eftersom du då kan få flera accesspunkter att sömlöst prata med varandra om man vill kunna gå runt i huset utan att tappa signal vid överlämning. Lova nu att återkoppla med fler frågor och slutresultatet 😃
 21. mrknowitall fick en like av Mats A i HUR LÄNGE SKA MAN BEHÖVA VÄNTA PÅ LTE?   
  Jag undrar snarare hur du och Nalle definierar ett kundforum?Telia varken läser eller svar här.
 22. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i Mycket långt avbrott i bredband   
  Tack för infon. Då undviker vi andra kunder alltså Gryts skärgård i sommar. Gryt sa grisen.
 23. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i Mitt 4G slutar fungera   
  Här skriver du ENDAST till andra kunder till Telia. Telia svarar alltså INTE här inne. Jag hade frågat i ett Apple-forum eller ev på Telias FB-sida för att utesluta tjall på ditt abb.
 24. mrknowitall fick en like av Anaesthisia i Youtube i Arris VIP 4302   
  Telia har sedan länge slutat besöka forumet. Du får inga svar från dom härinne, utan det är endast ett forum mellan oss kunder.
 25. mrknowitall fick en like av Hans-Jürgen Langlotz i Känner sig besviken!   
  Ja nu blev det nog jättefel trots allt. Du skriver i ett forum mellan kunder, från kunder, till kunder, vilket det också står tydligt när man registerar sig. Just med avseende på integritet så är det inte bra att skriva sitt mobilnummer på ett offentligt forum.