Ulla Oxelbeck

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Vi undrar fortfarande!
 2. Förstår inte ditt resonemang. Klart att NY TEKNIK eller nya produkter inte förannonseras hur som helst men här pratar vi en teknik som funnits ett bra tag nu och som konkurrenterna implementerat för länge sedan nu... Telia, som annars håller hög servicenivå, tiger totalt still i detta fall. Min man, som supportar många med teknik och då företrädesvis då också med Telias tjänster börjar allvarligt be om att byta leverantör. Det ska väl ändå inte behövas?! Apple släpper nu sin andra (!) Apple-klocka med LTE-tekniken och Telia aviserar inget... Om det är inte kan klassas som kundförakt och uselt så vad är då det?!
 3. ...och då undrar jag vem som isf utger sig för att vara Telia i de tidigare svar jag fått på andra frågor i detta forum?!
 4. Nu har operatören 3 erbjudit Apple Watch-användare tjänsten LTE så att man kan lämna mobilen hemma. På fråga i april sades att "det är på gång och kommer inom kort". Så min fråga är; hur definierar Telia "inom kort" och svara gärna också med ett tydligare besked - gärna datum. Vi är många nu som allvarligt funderar på att, efter "lång och trogna år med Telia", flytta abonnemangen till 3 - men ska vi verkligen behöva göra det? Undrar snopet, Ulla & Nalle
 5. Tack för info!
 6. Norge och Estland har nu öppnat för E-sim, men inte Sverige? Varför är min enkla fråga? Sverige har ju annars funnits långt fram när det gäller teknikutveckling och implementering men nu verkar det ha kommit grus i maskineriet av ngn märklig anledning. Apple skyller på de svenska operatörerna och operatörerna skyller på produktproducenterna... Alltså ett Moment 22! Så Telia, sätt fart nu och visa att ni är den operatör som leder loppet innan det är för sent... LYCKA TILL!
 7. Ja det är verkligen uselt av Telia att inte följa med i utvecklingen. Jag, och många med mig, trodde ju att Telia skulle vara ett framåt företag men tji fick vi. VI hade Comhem tidigare men p g a en lättlurad styrelse bakade man in Telia i avgiften i 8 år och låste därmed ute valfriheten rejält. Dessutom tre steg tillbaka med nu, som för 10 år sedan, separat digitalbox som drar extra ström. Att dessutom behöva ha en "Ruckus" för att skicka TV-signalen till en TV 2 är känns ju även det lite out of fashion :-( Så Telia: Vi skulle alla bli glada om ni kunde berätta hur ni att ta steget in i framtiden och dessutom se till att på ett förnuftigt sätt bidra till det allmänna el-sparandet i landet. För hur mkt onödig ström slösas inte i hela landet på dessa extra boxar och hur länge ska ni ligga långt ifrån framkanten...? Tänk om och tänk rätt! Tycker Nalle (Ullas sambo)